3. Mai 2007

Sökord

Som så många andra bloggare har jag registrerat min blog på bloggportalen.se där man också ser de mest populära sökord just nu.

Medaljplatserna går till 1. gruppsex, 2. sex och 3. stringtrosor.

Kära svenskar, hemma och utomlands!

Lyckligtvis har alla tre termer en stark nedåtgående trend vilket ingjuter hopp för det här landet och Reinfeldt jugend. Snart får alla ni ungdomar som söker efter snuskiga saker andra saker att göra, ha, skriva nationella prov nämligen i alla 14 ämnen i grundskolan.

Plats fyra och veckans nykomling är tyvärr Erik Moore, tv-kocken som häktades i februari eftersom han misstänks för sexuellt utnyttjande av barn, numera klassad som våldtäkt när det gäller barn under 14 år.

Femma i den här listan och det märks också när jag kollar logfilerna till min egen blogg är Johanna Sällström. Hennes självmord berör fortfarande många människor och det med all rätt. En tragisk händelse som visar att psyksjukvården behöver mer resurser i det här landet. Som en bloggare påpekat satsar staten mer pengar i trafiksäkerhetsforskning än i prevention av självmord. Ändå så är antal döda i trafiken mycket lägre än antalet självmord.

Keine Kommentare: